Se at bedriften din vokser med IT-løsninger fra Ricoh.

Cyber-sikkerhet er et aktuelt tema. Hvordan kan du fokusere på bedriften og samtidig ivareta datasikkerheten? Og hvordan kan du bruke IT for å øke veksten samtidig som du sørger for at dette gjøres i samsvar med regelverk, inkludert den nye personvernforordningen (GDPR) som påvirker stadig flere små og mellomstore bedrifter?

I Ricoh bygger vi IT-løsningene våre fra bunnen, slik at du enkelt, sikkert og i samsvar med gjeldende regler kan dele og administrere data. Dette er uavhengig av om du driver virksomhet i kun én eller flere jurisdiksjoner.

Løsningene våre er i tillegg svært konfigurerbare og skalerbare. Dette gjør det enkelt å håndtere bedriftens vekst på en sikker måte, slik at du kan konsentrere deg om å øke bedriftens inntjening.

Sikre veksten i din bedrift med eksterne IT-løsninger


Gi medarbeiderne mer innflytelse i arbeidet med den nyeste, mest sikre maskinvaren, programvaren og infrastrukturen uten å måtte betale noe på forskudd.

+

Hold følge med det siste innen cyber-sikkerhet. Sørg for at du jobber sikkert og i samsvar med regelverk – selv på tvers av jurisdiksjoner.

+

Administrer tilgang til systemer og data på en enkel og sikker måte.

+

Overlat IT-sikkerhet til ekspertene, fra implementering til avhending av gammelt utstyr.

Støtt veksten i din bedrift med sikre, mobile IT-løsninger


Digitaliser gamle papirbaserte systemer og forbedre digitale arbeidsflyter for bedre kontroll, sporbarhet og sikkerhet.

+

Innfør «bring-din-egen-enhet» (BYOD) og «velg-din-egen-enhet» (CYOD) i bedriften uten at du mister kontrollen over data og tilgjengelighet.

+

Sørg for proaktiv overvåking og administrering av systemer, slik at eventuelle problemer kan løses raskt.

+

Sørg for at medarbeiderne kan arbeide sikkert hvor enn de er.

Oppdag hvordan Ricohs IT-løsninger kan hjelpe deg med å sikre vekst i din bedrift.

Se hvordan Ricohs IT-løsninger gjør det enkelt å sikre vekst i virksomheten din. Vår Gratis IT-helsesjekk* gir deg detaljert informasjon om hvordan du kan redusere nedetid, kostnader og øke utbytte og produktivitet. Du avgjør selv hvordan du ønsker å nyttegjøre deg av våre anbefalinger, og uten at du må forplikte deg til noe.

Få din GRATIS* IT-helsesjekk HER

Se bedriften vokse med mobile IT-løsninger fra Ricoh

Smart mobilteknologi har revolusjonert måten vi lever på. Med IT-løsningene fra Ricoh er det enklere enn noensinne å utnytte teknologien for å generere vekst i bedriften.

Dine ansatte kommer ikke bare nærmere eksisterende og potensielle kunder, de kan også gjøre avtaler på stedet. Vis bedriften fra sin beste side samtidig som du sikrer fremgang. Få tilgang på det du trenger når du trenger det uavhengig av hvor du er, og få gjort mer raskere!

Opplev vekst i bedriften med IT-løsninger som fremmer mobilt arbeid


La dine arbeidsflyter gjøre arbeidet for deg. Digitaliser gamle papirbaserte systemer og forbedre digitale arbeidsflyter for bedre kontroll og produktivitet.

+

Innfør «bring-din-egen-enhet» (BYOD) og «velg-din-egen-enhet» (CYOD) i bedriften, slik at medarbeiderne kan arbeide på den måten de opplever som best. Samtidig har du full kontroll over dataene og systemene.

+

Bruk mobil teknologi for å gi raskere respons til kunder og potensielle kunder mens du er på farten. I tillegg kan kundene betale rasker.

Oppdag hvordan du kan få bedriften til å vokse med Ricohs mobile IT-løsninger.

Se nøyaktig hvordan Ricohs IT-løsninger kan hjelpe din bedrift med å få mest mulig ut av mulighetene som mobilt arbeid har å by på. Vår Gratis IT-helsesjekk* gir deg detaljert informasjon om hvordan du kan redusere nedetid, kostnader og øke utbytte og produktivitet. Du avgjør selv hvordan du ønsker å nyttegjøre deg av våre anbefalinger, uten at du må forplikte deg til noe.

Få din GRATIS* IT-helsesjekk HER

Realiser ditt vekstpotensial med IT-løsninger fra Ricoh.

Bedrifter utvikler seg raskere enn noensinne. Dette betyr at IT-systemene må tilpasse seg, kontinuerlig.

Ricohs IT-løsninger forenkler skalering og administrasjon av systemer. Når du er i stand til å håndtere dagens vekst, vil du ha tid til å fokusere på fremtiden.

Med våre løsninger, har du førsteklasses IT-kompetanse for hånden. Vi sørger for at våre systemer gjør arbeidet for bedriften uten at du må investere i intern IT-kompetanse.

Du kan konsentrere deg fullt og helt om vekst i bedriften, fordi du vet at IT-infrastrukturen vil kunne håndtere bedriftens endringer. Hva enn de er.

Skaler for vekst med eksterne IT-løsninger


Få systemer som tilpasser seg endringene i ditt behov, uten forhåndsbetaling.

+

Få skreddersydd støtte som holder medarbeiderne produktive, enten du har et lite team eller tusenvis av folk som jobber for deg verden rundt.

+

Administrer tilgang til systemer og data på en enkel måte. Du beholder kontrollen, selv i perioder med mange forandringer i personalet.

+

Sørg for at din IT-infrastruktur vokser med bedriften, og ikke holder deg tilbake.

Skaler i forhold til dine vekstambisjoner med IT-løsninger som legger til rette for mobilt arbeid.


Gi dine medarbeidere verktøyene de trenger for å kunne arbeide effektivt og sikkert, hvordan, når og hvor de ønsker.

+

Innfør «bring-din-egen-enhet» (BYOD) og «velg-din-egen-enhet» (CYOD) i bedriften, slik at du kan skalere raskt, men fortsatt ha full kontroll over verdifull data.

+

Maksimer hvor raskt du kan svare på forespørsler fra kunder og potensielle kunder.

+

Muliggjør vekst ved å korte ned konjunkturer og forbedre kontantstrømmen. Oppnå dette ved å sørge for at medarbeiderne ikke trenger å vente til de er tilbake på kontoret for å få ting gjort.

Oppdag hvordan Ricohs IT-løsninger kan hjelpe deg med å sikre vekst i din bedrift.

Se hvordan Ricohs IT-løsninger gjør det enkelt å sikre vekst i virksomheten din. Vår Gratis IT-helsesjekk* gir deg detaljert informasjon om hvordan du kan redusere nedetid, kostnader og øke utbytte og produktivitet. Du avgjør selv hvordan du ønsker å nyttegjøre deg av våre anbefalinger, uten at du må forplikte deg til noe.

Få din GRATIS* IT-helsesjekk HER

Vilkår og betingelser

Vår IT-sjekk gir deg rett til 4 timer med gratis rådgivning (vanligvis koster dette kr 12.000 eks. mva). Vi evaluerer dine IT-systemer, infrastruktur, prosesser og ressurser og produserer en rapport til deg. Rapporten forklarer viktige punkter som Ricoh Norge As mener at du bør se på for å gjøre bedriften din mer effektiv. Ricoh Norge AS har retten til å endre eller kansellere dette tilbudet etter eget skjønn. Tilbudet kan kun innløses via Ricoh Norge AS . Tilbudet kan ikke innløses via en tredjepart som for eksempel en forhandler eller distributør. Kan ikke brukes sammen med et annet tilbud. Tilbudet gjelder per virksomhet/bedrift, og ikke per lokasjon.

Vodafone Finn ut hvordan vi jobber med Vodafone for å implementere prosesser, verktøy og arbeidsflyter som gir dem kontroll til å tilby førsteklasses kvalitet, hvor som helst.
Last ned
Vodafone-case
HER
Carpetright Finn ut hvordan Carpetright kutter IT-kostnadene med 50%, forbedrer produktiviteten i butikkene, og tar i bruk mobilteknologi for å arbeide smartere.
Last ned
Carpetright-case
HER
Specsavers Finn ut hvordan vi jobber med Specsavers for å levere den proaktive IT-støtten de trenger for å opprettholde butikkenes høye prestasjoner, samtidig som de sparer 25%.
Last ned
Specsavers-case
HER
Oppdag hvordan smartere IT-løsninger kan hjelpe deg med å videreutvikle bedriften.

Kontakt oss her for en GRATIS*, uforpliktende IT-sjekk.
* Du finner våre vilkår og betingelser her